VOLS UNA PÀGINA WEB? 

AQUEST PROGRAMA ÉS PER TU!

Convocatòria oberta per tal de dotar de pàgines web a entitats del 3r sector que no disposen de visibilitat online o la volen millorar

Què és l’esTICenllaçat?

esTICenllaçat és un programa impulsat pel CTecno juntament amb la Fundació migranodearena, que fa de pont tecnològic entre empreses TIC i entitats de l’Economia Social i Solidària (ESS) de Catalunya. L’objectiu principal és millorar l’accés i la capacitació en les TIC de l’ ESS a través de l’expertise i el voluntariat corporatiu d’empreses.

​Sota aquest propòsit, la Fundació PuntCat se suma a la iniciativa oferint un programa de co-creació de pàgines web per tal de donar presència online a aquelles entitats del tercer sector que no en tenen, o que disposen d’un lloc web poc desenvolupat (o sense un mínim de presència digital), sota el criteri de l’equip d’esTICenllaçat.

En què consisteix el programa? 

Totes les entitats seleccionades co-crearan una pàgina web juntament amb un equip de la Fundació PuntCat . La metodologia consistirà en: 

1. Oferir una formació especifica per a desenvolupar el web en WordPress.
2. Capacitar al responsable de cada ONG per poder gestionar el web de forma autònoma una vegada finalitzi el programa.

Aquesta formació es repartirà en 2 sessions de 4 hores cada una distribuïdes de la següent manera:

* No és necessari tenir experiència prèvia en wordpress ni en creació de pàgines web per assistir a la formació, però és recomanable que dins del vostre equip, assisteixi la persona amb el perfil més tecnològic.

​Si vols obtenir més informació dels apartats que inclouran els webs i veure exemples de l’edició anterior, clica aquí

La producció del web és totalment gratuïta per l’entitat, i en el cas que aquesta hagi de donar d’alta el domini .cat o l’allotjament, s’oferiran preus molt simbòlics gràcies a estar adherits al programa.

 Requisits de participació: 

1. Es pot presentar qualsevol entitat sense ànim de lucre, degudament inscrita en el registre competent sota la forma jurídica d’associació, fundació o cooperativa d’iniciativa social, amb domicili a Catalunya.

2. Destinat a entitats sense presència online, és a dir, sense pàgina web i a entitats que vulguin millorar el seu web. Aquestes últimes hauran de crear un web de zero amb domini .cat (és a dir, no és treballarà sobre la web actual, sinó, que es crearà una web nova). 

4. Les entitats hauran de treballar amb WordPress.

5. Les entitats seleccionades hauran d’obtenir un domini .cat i realitzar el web en Català. Això és compatible amb altres dominis que poden ser redirigits i no exclou de poder tenir diversos idiomes al web, a més a més del català.

6. Si l’entitat no té cap web, la Fundació puntCAT també pot gestionar l’allotjament.

7. Serà imprescindible assistir a les 3 sessions formatives de quatre hores cada sessió, repartides en tres dies diferents: 2 sessions per crear el web + 1 sessió extra per dubtes i clausura (opcional). 

8. Les entitats interessades i que compleixin els requisits hauran d’omplir el formulari exposat a continuació.

Per qualsevol dubte pots contactar amb nosaltres per e-mail.